Search
× Search

+299 32 21 11

Kompetencer

Elinstallationer 
Arssarnerit udfører alle former for elinstallationer på store som små byggerier. Vi har således været med til at projektere og udføre hospitaler, haller, butikcentre, rejefabrikker, kraftvarmeværker og enfamiliehuse. 

Termografering 
I Nuuk har vi udført termografering for Nuuk Lufthavn, Air Greenland, Hotel Hans Egede koncernen, Søværnet´s skibe i Grønland, Nukissiorfiit, Royal Greenland og flere steder på kysten. Vi er ITC Certificeret i Level 1 af FLIR Systems AB Sweden.

EDB Netværksinstallationer 
Vi udfører data og EDB netværksinstallationer incl. projektering, service og vedligehold, således at vi kan løse komplette kontorløsninger.

Belysningsanlæg 
Dette er ikke bare lamper, der sættes op. Der skal tage hensyn til rummets form, indretning og funktion, før man kan gå i gang med at projektere belysningsanlægget. Vi laver lysberegninger iht. DS-normerne, således at belysningsanlægget lever op til Arbejdstilsynet og DS-krav og normer. 

Elservice 
Opgaverne spænder fra skibsinstallationer over elektromekanik til serviceopgaver i industri, kontorer og boliger. Med de veludstyrede servicevogne ligger vi i front som servicefirma i Grønland. Hos os er service ikke noget, man taler om - det er en selvfølge. 

Brandmelderanlæg 
Disse serviceres med såvel obligatoriske eftersyn som alm. vedligeholdelse og reparation. Nye anlæg projekteres og udføres. 

Elevatorer 
Vi udfører lovpligtig eftersyn på elevatorer samt reperation og renovering af disse. 


Øvrige opgaver 
Endvidere kan nævnes adgangskontrol, varslingsanlæg, tv-overvågning, tyverialarm og meget andet, som er beslægtet med faget.

Copyright 2020 af Arssarnerit
Back To Top