Search
× Search

+299 32 21 11

Kontakt Arssarnerit gennem vores landsdækkende kundecenter

Arssarnerit dækker hele Grønland
Arssarnerit er landsdækkende med 4 afdelinger, der alle bygger på det samme koncept for betjening og servicering af vores kunder. Samtidig er Arssarnerit’s afdelinger også i høj grad lokalt forankrede.

Ét telefonnummer – alle kompetencer og løsninger
Vores landsdækkende kundecenter sikrer vores kunder en ensartet service af høj kvalitet og med hurtig responstid uanset hvilken teknisk udfordring det drejer sig om. Vores kundecenter binder alle lokationer og fagkompetencer sammen, så du kun behøver at ringe ét sted hen for løsning af enhver opgave – når som helst og overalt i landet.

Gennem vores kundecenter kan du booke fagspecialister til alle typer af opgaver og omfang. Hos Arssarnerit sammensætter vi altid en løsning med de elementer og kompetencer, der giver mening og værdi for jer.

Arssarnerit er tæt på dig
Arssarnerit dækker hele Grønland, hvilket sikrer dig højspecialiserede løsninger og ensartet service uanset hvor i landet du holder til. Vores medarbejdere i alle afdelinger og i vores kundecenter står klar til at hjælpe dig med løsning af akutte såvel som faste opgaver.

  • Hovedkontor: Nuuk
  • Afdelinger på kysten: Sisimiut, Kangerlussuaq og Qaqortoq

Kontakt Arssarnerit og få serviceaftale der passer dig
Vores specialister, rådgivere og fagfolk står altid klar til dialog om forestående projekter såvel som akutte opgaver, og finder den bedste individuelle løsning til jer. Vi fokuserer altid på at finde den bedste balance mellem indsats, budgetrammer og responstid.

Vil du vide mere om, hvordan Arssarnerit kan imødekomme jeres behov og udfordringer med løsninger omkring teknisk service skal du endelig kontakte os på telefon 322111. Vores medarbejdere står klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine ønsker og behov.

Copyright 2020 af Arssarnerit
Back To Top